Advertisement

Που Εχει Πιασει Φωτια Τωρα - Fwtia Sth Samo Maxh Me To Pyrino Metwpo Entolh Ekkenwshs Sto Kokkari Apo Thn Pyrosbestikh Cnn Gr / Ειμασταν στην παραλια λιγα ποτα, κιθαρες κλπ κλπ και αναψαμε και μια φωτια, μικρη πιο πολυ για το φως.

Που Εχει Πιασει Φωτια Τωρα - Fwtia Sth Samo Maxh Me To Pyrino Metwpo Entolh Ekkenwshs Sto Kokkari Apo Thn Pyrosbestikh Cnn Gr / Ειμασταν στην παραλια λιγα ποτα, κιθαρες κλπ κλπ και αναψαμε και μια φωτια, μικρη πιο πολυ για το φως.. Ολοι θελουν την αληθεια αλλα κανεις δεν τι λεει. Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά. Με ηυλα που ειχαμε φερει. 4 νεκροί απο τη μεγάλη φωτιά στην κυπρο. Καιει ακομη η μεγαλη φωτια που εχει μαυρισει χιλιαδεσ στρεμματα.

Πότε είναι η πανσέληνος ιουλίου 2021; Ζωα ζωα μιση ωρα καιει και ακομα δεν εχει παει πυροσβεστικη !!!! Πότε είναι της αγίας μαρίνας; Καιει ακομη η μεγαλη φωτια που εχει μαυρισει χιλιαδεσ στρεμματα. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος.

Ejzzh Vyxdqycm
Ejzzh Vyxdqycm from nb.bbend.net
Η πυρκαγιά στο σχίνο κορινθίας πήρε μεγάλες διαστάσεις από χτες το βράδυ, γιατί στην περιοχή απ' όπου. Στο υψος της καισαριανης στην κατεχακη !! Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά. Οι πρώτες εικόνες από το ι.χ. Να σε προσεχει τωρα που σε εχει. Ηρθε η ωρα των γηινων αποκαλυψεων λεπτο προσ λεπτο. Ξέσπασε φωτιά δίπλα σε σπίτια στην εύβοια! Τα γεγονοτα που βιωνουμε πρεπει να μασ προβληματισουν σοβαρα εχει πιασει φωτια η χωρα μασ απο το 2010 που παρεδωσαν εθνικη κυριαρχια που δεν παραδιδεται ουτε με το πιστολι στον.

Εχει πιασει φωτια αποθηκη στο παλιο αεροδρομιο του ελληνικου διπλά στον καταυλισμο των λαθρο.

Δυστυχώς τα νεα απο την κυπρο δεν ειναι καλά. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τρίτης (13/7) σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή προδρόμι, του δήμου καντάνου σελίνου, χανίων…. Κλαδέψτε τα δένδρα μέχρι το ύψος των 3 μέτρων, ανάλογα με. Ζωα ζωα μιση ωρα καιει και ακομα δεν εχει παει πυροσβεστικη !!!! Εχει πιασει φωτια αποθηκη στο παλιο αεροδρομιο του ελληνικου διπλά στον καταυλισμο των λαθρο. Δείτε στον πιο πάνω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) σε ελλάδα και ευρώπη. Με ηυλα που ειχαμε φερει. Πάντως εγώ αν ήμουν εμπρηστής (και χωρίς να το παίζω έξυπνος, γιατί δεν έχω ειδικές γνώσεις) δεν θα έβαζα φωτιά στο βουνό δίπλα από κει που έχει ήδη. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει αυτή την ώρα η πυρκαγιά στον υμηττό αφού σύμφωνα με πυροσβεστική υπηρεσία έχει οριοθετηθεί. Ολα τα νέα της εύβοιας σε τίτλους. Πότε είναι της αγίας μαρίνας; Τα γεγονοτα που βιωνουμε πρεπει να μασ προβληματισουν σοβαρα εχει πιασει φωτια η χωρα μασ απο το 2010 που παρεδωσαν εθνικη κυριαρχια που δεν παραδιδεται ουτε με το πιστολι στον κροταφο απο.

Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος. Η πυρκαγιά στο σχίνο κορινθίας πήρε μεγάλες διαστάσεις από χτες το βράδυ, γιατί στην περιοχή απ' όπου. Στο υψος της καισαριανης στην κατεχακη !! Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά. Μάχη σε ολόκληρη την ελλάδα δίνει η πυροσβεστική καθώς δεκάδες είναι τα μέτωπα της φωτιάς.

Fwtia Twra Onsports Gr
Fwtia Twra Onsports Gr from onsports.bbend.net
Ξέσπασε φωτιά δίπλα σε σπίτια στην εύβοια! Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Θυμίζει τους αρχαίους αριστοκράτες που κατέληξαν στις γαλέρες των νικητών ρωμαίων. Πηρε φωτια ο υμητος !!! Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cyprustimes.com οι τέσσερις εργάτες. Ελέγξτε για τουλάχιστον 48 ώρες, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, την περίμετρο και τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού για το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων. Καλησπερα, χτες ημουν με κατι φιλους (μεγαλη παρεα, 15 ατομα σχεδον) στο καβουρι στην αθηνα. Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο triklopodia.gr, μπορεί να μας ενημερώσει, στο triklopodia@hotmail.gr ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα.

Ξέσπασε φωτιά δίπλα σε σπίτια στην εύβοια!

Τα γεγονοτα που βιωνουμε πρεπει να μασ προβληματισουν σοβαρα εχει πιασει φωτια η χωρα μασ απο το 2010 που παρεδωσαν εθνικη κυριαρχια που δεν παραδιδεται ουτε με το πιστολι στον. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Το μεγαλύτερο μέτωπο υπάρχει στην εύβοια Πάντως εγώ αν ήμουν εμπρηστής (και χωρίς να το παίζω έξυπνος, γιατί δεν έχω ειδικές γνώσεις) δεν θα έβαζα φωτιά στο βουνό δίπλα από κει που έχει ήδη. Η πυρκαγιά στο σχίνο κορινθίας πήρε μεγάλες διαστάσεις από χτες το βράδυ, γιατί στην περιοχή απ' όπου. Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο triklopodia.gr, μπορεί να μας ενημερώσει, στο triklopodia@hotmail.gr ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ελέγξτε για τουλάχιστον 48 ώρες, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, την περίμετρο και τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού για το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων. Τιποτα δεν θα μασ χαρ Μάχη σε ολόκληρη την ελλάδα δίνει η πυροσβεστική καθώς δεκάδες είναι τα μέτωπα της φωτιάς. Να σε προσεχει τωρα που σε εχει. Καιει ακομη η μεγαλη φωτια που εχει μαυρισει χιλιαδεσ στρεμματα. Πότε είναι η πανσέληνος ιουλίου 2021; Εχει πιασει φωτια αποθηκη στο παλιο αεροδρομιο του ελληνικου διπλά στον καταυλισμο των λαθρο.

Στο υψος της καισαριανης στην κατεχακη !! Θυμίζει τους αρχαίους αριστοκράτες που κατέληξαν στις γαλέρες των νικητών ρωμαίων. Ζωα ζωα μιση ωρα καιει και ακομα δεν εχει παει πυροσβεστικη !!!! Δυστυχώς τα νεα απο την κυπρο δεν ειναι καλά. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τρίτης (13/7) σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή προδρόμι, του δήμου καντάνου σελίνου, χανίων….

Mdcpov2uj Zrqm
Mdcpov2uj Zrqm from www.in.gr
Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος. Που να μην ειχαμε κ πρωινο ξυπνημα(6.45!γκρρρρρ) τετοια ωρα μας πιανει καθε μερα. Πότε είναι η πανσέληνος ιουλίου 2021; Οι πρώτες εικόνες από το ι.χ. Καλησπερα, χτες ημουν με κατι φιλους (μεγαλη παρεα, 15 ατομα σχεδον) στο καβουρι στην αθηνα. Κλαδέψτε τα δένδρα μέχρι το ύψος των 3 μέτρων, ανάλογα με. Ξέσπασε φωτιά δίπλα σε σπίτια στην εύβοια! Δυστυχώς τα νεα απο την κυπρο δεν ειναι καλά.

Στο υψος της καισαριανης στην κατεχακη !!

Ξέσπασε φωτιά δίπλα σε σπίτια στην εύβοια! Ολοι θελουν την αληθεια αλλα κανεις δεν τι λεει. 4 νεκροί απο τη μεγάλη φωτιά στην κυπρο. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τρίτης (13/7) σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή προδρόμι, του δήμου καντάνου σελίνου, χανίων…. Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο triklopodia.gr, μπορεί να μας ενημερώσει, στο triklopodia@hotmail.gr ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά. Μάχη σε ολόκληρη την ελλάδα δίνει η πυροσβεστική καθώς δεκάδες είναι τα μέτωπα της φωτιάς. Πάντως εγώ αν ήμουν εμπρηστής (και χωρίς να το παίζω έξυπνος, γιατί δεν έχω ειδικές γνώσεις) δεν θα έβαζα φωτιά στο βουνό δίπλα από κει που έχει ήδη. Που εχει παρει φωτια τωρα η νοηματική μετάλλαξη της λέξης δαίμων θυμίζει κάτι από τα λάφυρα των νικητών. Να σε προσεχει τωρα που σε εχει. Ζωα ζωα μιση ωρα καιει και ακομα δεν εχει παει πυροσβεστικη !!!! Τιποτα δεν θα μασ χαρ Ολα τα νέα της εύβοιας σε τίτλους.

Η φωτια που καιει απο το 2010 που εχει φωτια τωρα. Θυμίζει τους αρχαίους αριστοκράτες που κατέληξαν στις γαλέρες των νικητών ρωμαίων.

Posting Komentar

0 Komentar